Lunchbuffé serveras vardagar 11.00-14.30
Det finns 3-4 varmrättsalternativ samt wokade grönsaker att välja mellan.
Pris: 105:- inkl. dryck & kaffe.
Lunchmeny för nedladdning:
Klicka här!
måndag
Phad Prik Thai
Wokad biff med svartpeppar, lök, purjolök, paprika och ostronsås. Kallas ibland "thailändsk pepparbiff".Gaeng Kheo Wann-med kyckling Gryta med grön curry, kokosmjölk, bambuskott, squash, ärtor och thaibasilika. Lite starkare gryta som får sin karaktär av gröna grönsaker och thaibasilikan. Baserad på den mellanstarka gröncurryn.
Phad Pak Rummit-vegetarisk Wokade blandade grönsaker; bambuskott, morötter, vitkål, majs, paprika, broccoli och ostronsås.
Suppeng Thod-kyckling Friterad kycklingfilé. Metoden att fritera kommer ursprungligen från Kina. I det thailändska köket är detta numera vanligt och friterade rätter har blivit en favorit inte minst i västländer.
tisdag
Vegetariska Vårrullar Små vegetariska vårrullar med sötsur sås.
Gaeng Pet Namai med kyckling
Gryta med röd curry, kokosmjölk, bambuskott, morötter, zuccini och thaibasilika. Gryta baserad på den starkare rödcurryn (Pet=stark) med den karaktäristiska thaibasilikan som har en viss smak av lakrits och mynta.
Phad Mee Leung med räkor
Wokade äggnudlar med ägg, vitkål, morot, purjolök och stark sötsur sås. Äggnudlar framställs av ägg och vetemjöl och är inte så vanliga som risnudlarna i det thailänska köket.
Phad Bai Kaprao med blandfärs
Wokad vitlök, chili, lök, paprika, majs, broccoli, thaibasilika och ostronsås.Chilin gör rätten stark. Får sin karaktäristiska smak främst av thaibasilikan som har en nyans av lakrits och mynta.
onsdag
Phaneng-med kyckling
Gryta med phanengcurry, kokosmjölk, lök, paprika och morötter. Klassisk gryta med den speciella phanengcurryn medelstark). Phanengcurry är uppkallad efter ön Pinang som ligger i norra Malaysia.
Bik Ghai Suppeng Thod-friterade kycklingvingar
Marinerade efter eget recept. Med vitlök, lemongrass, sesamfrö, sesamfrön och citronblad.
Phad Pak Rummit-vegetarisk Wokade blandade grönsaker; bambuskott, morötter, vitkål, majs, paprika, broccoli och ostronsås.
Tullis wok med biff Wokade bambuskott med vitlök, champinjoner, ostronsås och sesamolja.Spännande wok efter eget recept som fått smak av lite sesamolja.
torsdag
Phad Mee-vegetarisk
Wokade tunna risnudlar med grönsaker. Jättegoda nudlar wokade i sås av eget recept, vitlök, och salladslök.
Gaeng Ga Ri-med kyckling
Gryta med gul curry, morötter, lök, paprika och potatis.
Phad King (ingefära)-med biff
Wokad färsk ingefära med grönsaker och ostronsås.
King=Ingefära som utöver den goda smaken är mycket nyttig och använts som läkemedel i många år.
Vegetariska Vårrullar Små vegetariska vårrullar med sötsur sås.
fredag
Gaeng Pak Rummit-med kyckling
Gryta med röd curry, kokosmjölk och rikligt med grönsaker; Bambuskott, morötter, vitkål, minimajs, zucchini, broccoli & thaibasilika.
Phad Medmamuang-med kyckling
Wokad lök, morötter, broccoli, paprika med ostronsås. Serveras utan cashewnötter på lunchbuffén.
Laab-köttsallad
Härligt stark, frisk och god köttsallad med blandfärs,purjolök,rödlök, koriander,mynta och chili.
Vegetariska Vårrullar Små vegetariska vårrullar med sötsur sås.